colocatie1
hostingcenter-switch
datacenter
hostingcenter-switch
dedicatedhosting
colocatie

 

Voor klanten die over voldoende technische kennis beschikken, kan een eigen server zeer interessant zijn. De aanschaf, installatie, configuratie, het onderhoud en het beheer van de server doet u zelf. Daarmee hebt u alle touwtjes in handen om de inrichting van de server optimaal aan te laten sluiten op de behoefte van uw organisatie.

Colocatie houdt in dat u een eigen server(s) in de server kasten van AAA Solutions plaatst. Indien gewenst kunt ook de beschikking krijgen tot een eigen serverkast. Zo bent u volledig vrij in de keuze van het besturingssysteem en de toepassingen die op de server moeten draaien en profiteert u bovendien van de hypermoderne faciliteiten van het datacenter.

Het datacenter kenmerkt zich door ideale omgeving condities en een uitstekende beveiliging. De in Nederland door AAA Solutions gebruikte datacenter staat in Amsterdam en is direct aangesloten op de AMS-IX.

Colocatie diensten:

  • AAA Solutions levert rack ruimte, (nood)stroomvoorziening, netwerk connectiviteit en, indien gewenst, hardware en software.
  • Klant plaatst eigen server(s), al dan niet geleverd door AAA Solutions, in de daartoe aangewezen racks in het data center.
  • Klant is zelf verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de servers.