shared-hosting
hostingcenter-switch
datacenter
hostingcenter-switch
dedicatedhosting

Wanneer u geen tijd of kennis heeft om uw server(s) te beheren kunt u dit uitbesteden. Dit noemen wij Housing. Hierbij verzorgt AAA Solutions de levering van server(s), zorgt voor de installatie, software-updates en back-up en beveiliging.

Housing is bedoeld voor het onderbrengen van bedrijfs- kritische websites en applicaties waarbij de hoogste eisen gesteld worden. Wij bieden Housing volledig op maat aan waarbij uw data op een of meerdere managed servers ondergebracht wordt in het datacenter.

Managed Hosting:
Bij de afname van managed hosting kunt u zelf uw hardware specificatie kiezen. Uiteraard zullen wij u hierin adviseren. Of u nu een Linux of Windows server nodig heeft, met de expertise, korte lijnen en het geavanceerde netwerk van SMB Secure kunnen wij uw server(s) zelfs op applicatie niveau uitstekend beheren.

Unmanaged Hosting
Wanneer u er voor kiest om uw server(s) zelf te beheren dan kunt u gebruik maken van co-locatie. Bij co-locatie kunt u gebruik maken van uw eigen servers of gebruiken maken van onze scherpe hard en software aanbieding. Kijk voor meer informatie bij Colocatie.

Overzicht diensten
– Levering van rack ruimte, (nood)stroomvoorziening, netwerk connectiviteit en hardware en software.
– Plaatsen van server(s) in de daartoe aangewezen racks in het data center.
– Beheer en onderhoud van de servers t/m besturingssoftware. Desgewenst kunnen wij Hosting applicatie- en databasebeheer uitvoeren.

Wij bieden geen standaard oplossing voor dedicated hosting. Heeft u behoefte aan een dedicated server, neem dan contact met ons op. We maken graag een offerte voor u