domeinregistratie

 

Wat is een Domeinnaam
Een domeinnaam is een uniek internetadres. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee delen, gescheiden door een punt. Domeinnamen worden gekoppeld aan IP-adressen via DNS. Het gebruik van domeinnamen is verzonnen, omdat dit voor de mens makkelijker te onthouden is dan IP adressen.

Waarom domeinnaam registratie?
Er zijn een groot aantal situaties te verzinnen waarbij het aan te raden is u met domeinnaam registratie bezig te houden. U start bijvoorbeeld een nieuw bedrijf dan is het verstandig om de bedrijfsnaam als domeinnaam te registreren. Ook is het verstandig om de namen van uw producten als domeinnamen te claimen. De regels zijn eenvoudig wie het eerst komt wie het eerst maalt.

4 redenen om een domeinnaam te registeren

  • Domeinnaam registratie ter bescherming van uw bedrijfsnaam
  • Registratie domeinnamen voor producten en diensten
  • Domeinnaam registratie voor een professionele uitstraling van uw organisatie
  • Professionele zakelijke e-mail adressen

Ook voor particulieren
Wilt u als particulier een domeinnaam registreren dan kan dat natuurlijk ook. Domeinnamen kunnen voor velen doeleinden worden geregistreerd. Iedereen is vrij om domeinnamen te registreren voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Domeinnaam registreren
Domeinnaam registratie bij AAA Solutions is een verstandige keuze. Wij registreren of verhuizen eenvoudig en snel uw domeinnaam voor u.

Voor meer informatie omtrent domein registratie kunt u ons bellen op 030-305 0000 of uw vraag stellen middels het contactformulier.