Over_ons

 

AAA Solutions is een onderdeel van de AAA Group. Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in het leveren van ICT diensten. Wij zien ICT niet als doel, maar als hulpmiddel om de werkprocessen/resultaten van onze opdrachtgevers te verbeteren.

ICT is voortdurend onderhevig aan veranderingen / modernisering. Voor veel bedrijven een bijna onmogelijke opgave om up-to-date te blijven. AAA Solutions ziet zich zelf als serieuze ICT partner. Door gebruik te maken van onze dienstverlening kunnen opdrachtgevers zich concentreren op hun co-business.

Onze missie is het leveren van totaal oplossingen aan de zakelijke markt. Omdat het ondenkbaar is om alle oplossingen vanuit onze eigen business units te realiseren, werken wij samen met gerenommeerde partners. Onze opdrachtgevers merken hier niets van. Vooraf maken wij bekend indien diensten door een partner geleverd worden, echter wij nemen de eind verantwoordelijkheid. Hierdoor hebben onze opdrachtgevers maar één aanspreekpunt.

De opzet van de deelnemende bedrijven is mean and lean, om efficiënt en doeltreffend te opereren. Alle deelnemers zijn weliswaar juridisch autonoom, maar sluiten door uniforme bedrijfsprocessen nauw op elkaar aan. Hierdoor zijn de kwaliteitsaspecten gewaarborgd en wordt de concurrentiepositie versterkt.

Vanuit AAA Solutions verlenen wij de volgende diensten:

  • Levering van Hard & Software
  • Hosting & Webdesign
  • Internet Services
  • Maatwerk Software ontwikkeling
  • VoIP telefoondiensten