voip
voip2

 

U geniet van de volgende voordelen met zakelijk bellen via internet (VoIP):

  • U kunt zoveel telefoons aansluiten als u wilt, op kantoor of op een andere locatie, bijvoorbeeld bij een thuiswerker. Overal waar u beschikt over een internet verbinding, kunt u met uw bedrijf bereikbaar zijn en voordelig bellen.
  • Elke beller is belangrijk voor uw organisatie. Met onze telefooncentrale heeft u alle hulpmiddelen om een beller naar de juiste bestemming te leiden. Dat kan bijvoorbeeld een wachtrij zijn met eigen wachtmuziek, of een menu waarbij de beller een keuze kan ingeven om de juiste afdeling te spreken.
  • Wij doen geen concessies aan de betrouwbaarheid en de gesprekskwaliteit. Onze infrastructuur is zoveel mogelijk dubbel uitgevoerd om uitval van de dienstverlening te voorkomen. U zult tevens verbaasd staan van de gesprekskwaliteit. Vooral bij onderlinge gesprekken is deze doorgaans hoger dan u nu gewend bent.
  • Uw huidige nummers kunt u hergebruiken door ze te porteren. Dat kan ook met een faxnummer waarna u de faxen via email als PDF bestand zult ontvangen. Wij kunnen ook snel nieuwe nummers voor u activeren. U kunt zelfs een buitenlands telefoonnummer op uw telefoons laten binnenkomen. Bijvoorbeeld een Belgisch nummer als u ook zaken doet in België.
  • Uw inkomende en uitgaande gesprekken kunt u opnemen, zodat u ze later kunt opzoeken en beluisteren. Op deze manier kunt u achteraf controleren welke afspraak er gemaakt was met een klant of leverancier.
  • Als uw organisatie groeit, kunt u met onze oplossing eenvoudig uitbreiden. Er hoeven geen nieuwe lijnen besteld te worden waarop u weken moet wachten. Een telefoontje of mailtje is voldoende en uw abonnement wordt direct uitgebreid op afstand zodat u met meerdere medewerkers tegelijkertijd kunt bellen.
  • Uw medewerkers kunnen efficiënter werken door nummers te bellen via een muisklik vanuit Outlook of webbrowser. U klikt op het nummer, neemt de hoorn op en vervolgens wordt automatisch het nummer gebeld.
  • U belt gratis naar elke andere telefoon die is aangesloten op uw telefooncentrale, ook al bevindt deze zich op een andere locatie. Tevens belt u gratis naar bedrijven die ook op ons platform zijn aangesloten. Voor overige vaste, mobiele en internationale nummers betaalt u een voordelig tarief dat per seconde wordt afgerekend.